Warsztaty z robienia tradycyjnych potrawUczestnicy warsztatów będą mieli okazję skosztować i nauczyć się robić:

  •  sery żółte twarde
  •  sery ziołowe, czosnkowe
  •  pasztety z grochu i soi
  •  majonez z ziemniaka
  •  piec ciasta z mąki razowej
  •  kisić barszcz

Opinie uczestników warsztatów:

„…Wyżywienie jest rewelacyjne, „brak słów” jaka precyzja i serce jest wkładane w wykonane tutaj potrawy. Dobrze dobrane gusta smakowe pod każdą osobę jaka tutaj korzystała z warsztatów. Wszystkie posiłki były wspaniałe – a i to określenie jest „mało powiedziane” do tego co tutaj skosztowaliśmy, co podały nam panie gospodynie..”

„…Gospodarze Pani Helena, Katarzyna jak i Pan Szczepan są bardzo sympatyczni. Wszystkie tajniki kuchni i gospodarstwa przekazali nam z miłą chęcią. Atmosfera w ekogospodarstwie jest wzorowa. Wszystko jest wyśmienite. Gospodarze mają bardzo dobre serca i są życzliwi. Wydaje mi się, że takie warsztaty powinny być organizowane częściej. Składam serdeczne podziękowania i gratulację na ręce Gospodarzy ze serce i trud włożone w ich wspaniałą, ciężką pracę. Jeszcze raz serdeczne podziękowania. Gratulacje!!!…”

Potrawy tradycyjneKoszt jednodniowych warsztatów (7 godzin): 90zł.
Liczba uczestników: 8-12 osób
Dla grup zorganizowanych (min. 8 osób)- termin do uzgodnienia
Miejsce: EKOCENTRUM ICPPC i gospodarstwo, z którym wpółpracujemy.

Zasady rezygnacji z warsztatówtutaj